Nieuws – Mondzorg Duivendijk – Nuenen

Nieuws

Nieuws

Geachte patiënt,

In verband met de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus willen wij u graag informeren over ons beleid.

Alle afspraken gaan gewoon door. Goede zorg voor uw mond en tanden is en blijft belangrijk.

Mocht u verkoudheidsklachten, luchtwegklachten of koorts hebben, dan vragen wij u voor uw afspraak telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

 

Er zijn een aantal wijzigingen geweest in onze praktijk

Met Wasim Abdulsalam, tandarts en opvolger van Sandra, is per direct de samenwerking beëindigd. Hij paste helaas niet in onze praktijk: de maatstaven van zorg en de achterliggende filosofie liepen te ver uiteen. Aangezien u als patiënt bij ons voorop staat en kwaliteit hoog in het vaandel, hadden wij geen andere keuze.

In het voorjaar van 2021 start een nieuwe tandarts, die in onze praktijk zijn plek wil vinden. Hij heeft les gehad van Kees van den Akker, zodat de samenwerking tussen beide tandartsen op bekend terrein uitkomt. Hij is al een aantal jaren werkzaam in meerdere praktijken en zoekt een praktijk waar hij zich kan settelen. Wij denken en hopen dat hij ons team kan versterken voor de langere termijn, zodat hij een band kan opbouwen met u als patiënt.

De tussenliggende periode proberen we te overbruggen met een vervangende tandarts: Christel Kranendonk. Zij is aanwezig op dinsdag en een aantal vrijdagen. De reguliere afspraken neemt Christel op zich. maar natuurlijk kunt u voor acute spoedzorg altijd bij Kees van den Akker terecht.

Wij begrijpen dat dit niet de eerste wisseling van tandarts is en wij hopen dat u, net zoals wij, het vertrouwen in ons team blijft houden. Wanneer u vragen heeft, kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

 

Met vriendelijke groet,

Team Mondzorg Duivendijk