Nieuws

Geachte patiënt,

In verband met de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus willen wij u graag informeren over ons beleid.

Alle afspraken gaan gewoon door. Goede zorg voor uw mond en tanden is en blijft belangrijk.

Mocht u verkoudheidsklachten, luchtwegklachten of koorts hebben, dan vragen wij u voor uw afspraak telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

 

In februari zijn er een aantal wijzigingen geweest in onze praktijk.

Assistente Chelsey heeft besloten weer te gaan studeren omdat ze een hele andere richting op wil dan de tandheelkunde. Tandarts Sandra gaat haar hart volgen, zij gaat zich inzetten als tandarts voor de kwetsbaardere patiënten, zoals kinderen met een handicap of autisme en in de ouderenzorg.

Beiden waren zij een tijdje een vertrouwd gezicht in onze praktijk en wij hebben ons best gedaan om een goede vervanging voor hen te vinden.

Wij denken dat dat gelukt is met de volgende personen:

Karin wordt naast Erna en Foroozan de nieuwe tandartsassistente en zal dagelijks werkzaam zijn in de praktijk. Wij hebben voor Karin gekozen vanwege haar vlotte karakter en haar ruime ervaring als assistente. Hiermee denken wij dat zij een hele goede aanvulling voor u als tandartsassistente en voor ons als collega in ons team.

Wasim Abdulsalam, tandarts, komt op de maandagen en woensdagen werken naast Kees van den Akker. Wasim is geboren in Syrië en werkt sinds 15 jaar als tandarts. Wij hebben voor Wasim gekozen omdat hij past in de filosofie van de praktijk, “u staat voor ons centraal en wij zijn open en eerlijk tegen u in onze bevindingen en adviezen”. Daarnaast denken wij in Wasim een gezellige en leuke collega te hebben gevonden, die goed bij ons in het team past.

Wij begrijpen dat dit niet de eerste wisseling van tandarts en assistente is en wij hopen dat u, net zoals wij, het vertrouwen in ons team blijft houden. Wanneer u vragen heeft, kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

Wij wensen Wasim en Karin heel veel succes toe bij Mondzorg Duivendijk en zij zien u graag als hun patiënt in onze praktijk.

Met vriendelijke groet,

Team Mondzorg Duivendijk