Nieuws

Geachte patiënt,

In verband met de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus willen wij u graag informeren over ons beleid.

Alle afspraken gaan gewoon door. Goede zorg voor uw mond en tanden is en blijft belangrijk.

Mocht u verkoudheidsklachten, luchtwegklachten of koorts hebben, dan vragen wij u voor uw afspraak telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

 

In februari zijn er een aantal wijzigingen geweest in onze praktijk.

Assistente Chelsey heeft besloten weer te gaan studeren omdat ze een hele andere richting op wil dan de tandheelkunde. Tandarts Sandra gaat haar hart volgen, zij gaat zich inzetten als tandarts voor de kwetsbaardere patiënten, zoals kinderen met een handicap of autisme en in de ouderenzorg.

Beiden waren zij een tijdje een vertrouwd gezicht in onze praktijk en wij hebben ons best gedaan om een goede vervanging voor hen te vinden.

Karin wordt naast Erna en Foroozan de nieuwe tandartsassistente en zal dagelijks werkzaam zijn in de praktijk. Wij hebben voor Karin gekozen vanwege haar vlotte karakter en haar ruime  ervaring als assistente. Hiermee hebben we een hele goede aanvulling voor u als tandartsassistente en voor ons als collega in ons team.

Met Wasim Abdulsalam, tandarts en opvolger van Sandra, is per direct de samenwerking beëindigd. Hij paste helaas niet in onze praktijk: de maatstaven van zorg en de achterliggende filosofie liepen te ver uiteen. Aangezien u als patiënt bij ons voorop staat en kwaliteit hoog in het vaandel, hadden wij geen andere keuze.

In het voorjaar van 2021 start een nieuwe tandarts, die in onze praktijk zijn plek wil vinden. Hij heeft les gehad van Kees van den Akker, zodat de samenwerking tussen beide tandartsen op bekend terrein uitkomt. Hij is al een aantal jaren werkzaam in meerdere praktijken en zoekt een praktijk waar hij zich kan settelen. Wij denken en hopen dat hij ons team kan versterken voor de langere termijn, zodat hij een band kan opbouwen met u als patiënt.

De tussenliggende periode proberen we te overbruggen met een vervangende tandarts. Zij is echter beperkte tijden aanwezig. Natuurlijk kunt u voor spoedzorg altijd bij Kees van den Akker terecht, de reguliere afspraken komen voorlopig  voor een deel te vervallen. We nemen de week vóór uw reeds geplande afspraak contact met u op.

 

Wij begrijpen dat dit niet de eerste wisseling van tandarts is en wij hopen dat u, net zoals wij, het vertrouwen in ons team blijft houden. Wanneer u vragen heeft, kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

 

Met vriendelijke groet,

Team Mondzorg Duivendijk