Onze praktijk – Mondzorg Duivendijk – Nuenen

Onze praktijk

Onze praktijk

De praktijk is gelegen aan een grote, gratis parkeerplaats en bevindt zich rechts van de Praxis op de tweede verdieping. We zijn goed bereikbaar met de trap of lift.

Ons team bestaat uit twee tandartsen, één mondhygiënist, twee assistentes en één officemanager. Verder werken wij samen met de ervaren en geregistreerde implantologen, endodontologen, parodontologen en kaakchirurgen in de omgeving  Zo proberen wij u op zo veel mogelijk gebieden van de tandheelkunde te kunnen helpen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is de balie van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.45 uur. Elke dag is er ruimte gereserveerd voor acute pijnklachten, zodat u snel bij ons terecht kunt.

U bent welkom!

Nieuws!

Er gaat de komende tijd veel veranderen in onze praktijk. Zoals u  mogelijk ter ore is gekomen zal er een jonge praktijk uit de buurt zich met ons gaat verenigen. Dit vergt echter nog veel voorbereiding, waaronder een grondige verbouwing, maar we hopen dit binnen dit kalenderjaar te kunnen realiseren. We kunnen u dan ontvangen in een iets grotere, moderne praktijk maar met dezelfde persoonlijke aandacht en enthousiasme.

Met deze uitbreiding zal er in de toekomst ook weer ruimte zijn om nieuwe patiënten in te schrijven.

Uiteraard houden we u hierover graag op de hoogte!

Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Duivendijk