Onze praktijk – Mondzorg Duivendijk – Nuenen

Onze praktijk

Onze praktijk

De praktijk is gelegen aan een grote, gratis parkeerplaats en bevindt zich rechts van de Praxis op de tweede verdieping. We zijn goed bereikbaar met de trap of lift.

Ons team bestaat uit twee tandartsen, één mondhygiënist, twee assistentes en één officemanager. Verder werken wij samen met de ervaren en geregistreerde implantologen, endodontologen, parodontologen en kaakchirurgen in de omgeving  Zo proberen wij u op zo veel mogelijk gebieden van de tandheelkunde te kunnen helpen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is de balie van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.45 uur. Elke dag is er ruimte gereserveerd voor acute pijnklachten, zodat u snel bij ons terecht kunt.

U bent welkom!

Nieuws!

Er gaat de komende tijd veel veranderen in onze praktijk.
Zoals u wellicht al weet is Svitlana in blijde verwachting. In oktober verwacht zij haar kindje en ze zal haar taken bij Mondzorg Duivendijk overdragen aan tandarts Shruthi Perumppally

Shruthi heeft haar studie in India gevolgd en de nodige bijscholing in Nederland opgepakt en is al enige jaren in een Brabantse praktijk werkzaam.
Ze is woonachtig in Nuenen met haar jonge gezin en wil graag dicht bij huis werken.
Zij zal met veel kennis, kunde en plezier ons team komen versterken op dinsdagen vanaf 20 september.

Ook zal u mogelijk ter ore zijn gekomen dat er een jonge praktijk uit de buurt zich met ons gaat verenigen. Dit vergt echter nog veel voorbereiding, waaronder een grondige verbouwing, maar we hopen dit binnen 2 jaar te kunnen realiseren. We kunnen u dan ontvangen in een iets grotere, moderne praktijk maar met dezelfde persoonlijke aandacht en enthousiasme.

Met deze uitbreiding zal er in de toekomst ook weer ruimte zijn om nieuwe patiënten in te schrijven.

Uiteraard houden we u hierover graag op de hoogte!

Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Duivendijk